Visszajelzések

Azt hittem csak vizualitásból állok

"Csodálatos kinesztetikus részeket fedeztem fel magamban – én, aki azt hittem csak vizualitásból állok. Gondolatokat kaptam másoktól, amelyekkel néhány belső programom módosult. Ma egész nap nem gyújtottam rá! Ha nem velem történik, nem hiszem el."

G. Brigitta, ügyvezető

egy teljes rendszert adott

Az NLP nem csupán egy újabb eszköz lett az életemben: egy teljes rendszert adott, melyet a munkámban és saját magamon egyaránt hatékonyan tudok alkalmazni.

Ormai Judit, pszichológus

Szerencsésnek mondhatom magam

"Általában kerülöm a teátrális mondatokat, de le kell írnom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy NLP-vel kezdtem el foglalkozni! Kimondhatatlanul szerencsésnek mondhatom magam, hogy mindezek az új ismeretek Magdi tolmácsolásában jutottak el hozzám, aki színes egyéniségével, remek humorával hónapról-hónapra többet adott nekünk, amiért nem tudok elég hálás lenni. Köszönöm!"

G. Tímea, coach

a legcsodálatosabb életet teremtsük meg

"Az NLP rendszere, eszköztára olyan új világot nyitott meg, amely kizárólag a gyakorlati megtapasztalás után vált hihetővé. Megkapjuk ajándékba a lehetőséget, hogy a lehető legcsodálatosabb életet teremtsük meg önmagunk számára. Köszönöm a mély elkötelezettséget, a figyelmet és a maximális szakmai felkészültséget, amellyel Kovács Magdi átadta nekünk a tudását! Nagy élmény volt a tanulás folyamatának minden fázisa."

S. Emese, művészeti menedzser

Használni a beszéd hatalmát

"Azért jöttem NLP tanfolyamra, hogy tudatosan legyek képes használni a BESZÉD hatalmát, és ehhez roppant sok hasznos ismeretet és tapasztalatot szereztem. Kovács Magdi sokat tud magáról. Jól ismeri azt, ahogyan csinálja/érzi/látja/hallja az élményeket, életet. Bölcs. Ezáltal olyan ember, akitől bárki tanulhat. Jó szívvel ajánlom!"

H. Enikő, alapítvány elnök

Gyakorlat központú oktatás

"Ami itt a New Code-ban más, az a gyakorlat központú oktatás, ahol biztonságos körülmények között tudjuk gyakorolni az új ismereteket. Trénerünk, Kovács Magdolna szakmailag kiválóan felkészülten, minden résztvevőre egyedileg figyelve vezet végig a tanfolyamon."

S. Gizella, főkönyvelő

Nyugodtabb és empatikusabb lettem

"Sokat segített, hogy más szemszögből nézzem mások és magam viselkedését. Nyugodtabb és empatikusabb lettem. Köszönöm Magdi, hogy itt lehettem és megismerhettem egyrészről saját magamat jobban, másrészről, hogy lehetőséget adtál arra, hogy másokat jobban megismerhessek!"

Kerényi Barbara, főiskolai hallgató

Ha az ember igazán akarja a változást

"Nekem az NLP tolmács, aki a problémát üzenetté, a válságos helyzetet kihívássá, az örömöt boldogsággá fordítja. E folyamat alatt empatikus lettem és képes vagyok felfogni más emberek viselkedését, rezdüléseit, ami néha örömöt, néha fájdalmas felismeréseket hoz. Az NLP önmagában nem csodaszer, de ha az ember igazán akarja a változást és hajlandó elvégezni az ezzel járó munkát, feladatokat, akkor hozzásegít ahhoz, hogy az én felfogásom szerint jobb emberré váljunk és személyiségünk minden részét elfogadjuk és szeretjük."

S. Hajnalka, tréner, coach

Változtatni saját magamon

"Érdekes volt megtapasztalni, hogy milyen egyszerűen és nem utolsó sorban gyorsan tudok változtatni saját magamon, például a motivációmon. Nagyon örülök, hogy a tréningen való részvétel mellett döntöttem, ezeket az eredményeket egyedül soha nem értem volna el."

Kóré Norbert, ingatlanszakember

Csodálatos eszköztárat alkottak

"Integrál pszichológiával foglalkozom és a pszichológia ezen ága igyekszik felölelni és rendszerré szervezni a lélekmunkának mind az ősi, mind a modern irányzatait, mind a keleti, mint a nyugati szemléletet. Az NLP is egy hasonló feladatra vállalkozik. Csodálatos eszköztárat alkottak! A korábbi, pszichoanalízisen alapuló és több évig tartó módszerektől átvezette a szakmát a modern, rövid terápiás eljárásokba. Amint gyakorlatot szereztem az NLP-ben, magabiztosabbá és tudatosabbá váltam a klienseimmel való kommunikációban és célzottan kezdtem alkalmazni az egyes eszközöket mind az egyéni, mint a csoportos munkában."

Szabó Attila, LEAN tanácsadó, tréner

Vidám, barátságos gyakorlatias légkörben

"A tanfolyam végére már tudtam, hogy nem csak a munkámban, de a mindennapi életben, a társas kapcsolataimban is használható tudás birtokába jutottam. Mindenkinek ajánlani tudom, aki vidám, barátságos, gyakorlatias légkörben szeretne megújulni, az életén javítani."

Mizsányiné Kovács Judit, tanító

A bonyolult nem is olyan bonyolult

"Az NLP a másokra való odafigyelés más módjára tanított. Lehetőséget adott egy új szemlélet kialakítására. Eszközt a problémák megoldására, a kívánt állapotok elérésére. Megtanított másképp lenni magammal, másokkal, és hogy a bonyolult nem is olyan bonyolult."

T. Tünde, pszichológus

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 27.

terkep mellett