Trénereink

kovacs magdolna

Kovács Magdolna

ügyvezető, vezető tréner


“Minden csoport egy új, közös felfedezés. Szeretem látni, amikor akár már idősebb csoporttagok is rácsodálkoznak önmaguk és környezetük működésére, miközben rájönnek, mekkora befolyásuk van a dolgaik alakulására.”

Bővebben

Nagyon fiatalon váltam felsővezetővé, a munkámhoz pedig a szaktudásom mellett hirtelen gyakorlati eszközökre is szükségem lett. Így jutottam el az NLP módszeréhez.

Szerencsés vagyok, ugyanis a legjobbaktól tanulhattam. Több témakörben is személyesen Dr. John Grinder, az NLP egyik megalkotója képzett. Minden bizonnyal ennek is köszönhetem, hogy nemcsak hiteles forrásból származó, de tényleg szerteágazó NLP tudás birtokában lehetek.

Vallom…

az élethosszig tartó tanulás alapelvét. Ahogyan a világ, úgy az életünk is állandó változásban van. Így, ha nem is tudatosan, de folyamatosan tanulunk, fejlődünk. Csak rajtunk áll, hogy sodródunk-e az árral, vagy megpróbáljuk ezt a fejlődést tudatossá tenni!

Trénerként…

partnerségben dolgozom az ITA-val, amely azért jött létre, hogy fenntartsák és növeljék a világon elérhető NLP oktatások kiemelkedően magas minőségét.

Minősített (certified) New Code NLP és Klasszikus NLP tréner vagyok, az ITA NLP (International Trainers Academy of NLP, London) vizsgáztató trénere. Mindkét minősítésemet John Grinder, Carmen Bostic St. Clair és Michael Carroll személyesen végezték.

Tréneri végzettségeim megszerzése óta több ezer óra továbbképzésen vettem részt világszerte.

Nyilvános képzéseim során…

elsősorban Klasszikus és New Code NLP tudásomat, illetve tréneri tapasztalatomat használom, de gyakran segítségemre van gazdasági szaktudásom, és 15 évnyi felsővezetői gyakorlatom is.

Kapcsolódó végzettségeim…

2006-2007

Nemzetközi NLP tréner

ITA NLP Academy, London – Dr. John Grinder, NLP co-creator

2005

NLP Practitioner és NLP Master Practitioner

The Society of Neuro Linguistic Programing– dr. Richard Bandler, NLP co-creator

cikkely tibor

Czikkely Tibor

vezető tréner


“Ahhoz, hogy eljuthassunk oda, ahova szeretnénk, első lépésként egy olyan egyszerű, mégis nehéz kérdésre kell tudnunk a választ: mi van most?”

Bővebben

Mivel mindig is közvetlenül emberekkel foglalkoztam, ezért állandóan kerestem az eszközöket, amelyekkel még sikeresebb lehetek a velük való munkában. Rátaláltam az NLP módszerére és azonnal tudtam, hogy ezt kerestem.

Európa legnagyobb szervezeténél, a DVNLP-nél és a nemzetközi International Association of NLP Institutes (IN) berkeiben válhattam trénerré. Ennek köszönhetően Magdival tudásunk nagyszerűen kiegészíti egymást, hiszen minden problémát kicsit más irányból tudunk megközelíteni.

Vallom…

a sokoldalúság elvét. Egyszerre vagyunk szakemberek, munkavállalók vagy főnökök, társak, szülők, barátok. Nemcsak sokoldalúnak kell lennünk, de minden helyzetben más megközelítést kell alkalmaznunk. Ezt persze tehetjük tudatosan felkészülve.

Trénerként…

először a Richard Bandler és John Grinder által megalkotott klasszikus NLP-vel találkoztam. Ezután ismerkedtem meg a Grinder által továbbfejlesztett New Code NLP-vel. Az alapok után a német iskolákban mélyedtem el, tréneri végzettségemet is ott szereztem. Azóta is rengeteg továbbképzésen és tanfolyamon veszek részt.

Minősített (certified and licenced) NLP tréner vagyok.

Nyilvános képzéseim során…

elsősorban Klasszikus és New Code NLP tudásomat, tréneri tapasztalatomat, valamint Hasya jóga (jóga nevetés) klubvezetői gyakorlatomat használom, de gyakran segítségemre van mérnök-közgazdász szaktudásom, és több, mint 15 évnyi vezetői tapasztalatom is.

Kapcsolódó végzettségeim…

2015

Licensed NLP tréner

DVNLP, Németország – Stephan Landsiedel, NLP Master trainer

2015

Jóga nevetés vezető

Asram Jóga Központ

2011

Licensed Master Practitioner of NLP

ITA NLP Academy, London – Dr. John Grinder, NLP co-creator

2010

Certified New Code NLP Practitioner

ITA NLP Academy, London – Dr. John Grinder, NLP co-creator

2005

Licensed Practitioner of NLP

The Society of Neuro Linguistic Programing– dr. Richard Bandler, NLP co-creator

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 27.

terkep mellett