NLP

Milyen képzéseken sajátíthatod el nálunk a siker művészetét?

jan. 19

NLP Bevezető est

Tetszik az NLP, de hezitálsz, hogy jelentkezz-e?

Amennyiben érdekel az NLP, de szeretnéd pontosabban látni, mit kapsz a tanfolyamon, akkor a Bevezető Estet neked ajánljuk. A 3 órás találkozón nemcsak megtudod pontosan mire használható az NLP módszere, de akár  találkozhatsz már végzett NLP Practitioner hallgatóinkkal is. Tőlük hallhatod a tanfolyamon szerzett, személyes élményeiket, illetve elmesélik, hogy a gyakorlás milyen eredményt hozott a munkájukban és magánéletükben.

 

 

Ugorjunk a képzés oldalára!

márc. 20

NLP Practitioner

Olyat tanulnál, amit az életed minden területén kamatoztathatsz?

Sokan sokféle céllal érkeznek erre a képzésre. Van, aki a munkájában szeretne hatékonyabbá válni. Van, aki a magánéletét tenné sikeresebbé. Mások félelmektől akarnak megszabadulni, és vannak olyanok is, akik az egész életükben pozitív változásra vágynak. Az NLP mindannyiuknak megadja a céljuk eléréséhez szükséges eszközöket. NLP képzésünk kétlépcsős. A Practitoner képzés az első, alapozó lépcső, amely során egy közép szintű, stabil felhasználói szintre juthatsz el az NLP művészetének gyakorlásában.

 

 

Ugorjunk a képzés oldalára!

márc. 17

NLP Business Practitioner

Eltanulnád a világ vezető üzletembereinek módszerét?

Az NLP ma már része a legtöbb olyan neves egyetemi képzésnek, ahol pszichológiát, kommunikációt és vezetőképzést oktatnak. Nem csoda, hiszen az üzleti világban is szükség van az NLP módszerére, ha embereknél akarunk valamilyen változást elérni. Business Practitioner képzésünket akkor ajánljuk neked, ha kifejezetten üzleti vonalon szeretnél jobb eredményeket elérni, például vállalatvezetés, értékesítés, HR, marketing, prezentálás, csoportvezetés, oktatás-fejlesztés, tervezés, szervezetfejlesztés vagy ügyfélszolgálat területén.

 

 

 

Ugorjunk a képzés oldalára!

jan. 12

NLP Klub

Jó lenne irányítottan gyakorolni és tovább mélyíteni NLP tudásodat?

Az NLP modelljei akkor válnak tudatosan használható eszközzé, ha legalább egyszer már láttad bemutatva (demó), legalább háromszor megcsinálták rajtad, és legalább háromszor te csináltad meg másokon. Erre a képzéseken nem jut idő, tehát ezért is nagyon fontos, hogy rendszeresen gyakorolj! Ezt megteheted otthon, önállóan is, de az NLP Klubbal lehetőséged nyílik az irányított, csoportos gyakorlásra is. Az NLP Klubot akkor ajánljuk neked, ha szeretnél igazán magabiztos és mély NLP tudásra szert tenni és már rendelkezel NLP Practitioner végzettséggel.

 

 

Ugorjunk a képzés oldalára!

máj. 21

NLP Master Practitioner

Szeretnéd mesteri szintre emelni az NLP tudásodat?

NLP képzésünk második lépcsője a mesterképzés, amelyen – ahogyan a neve is mutatja – a módszer valódi szakértőjévé válhatsz. Olyan magas szintű felhasználási módokat és technikákat sajátíthatsz el, amelyekről nem is hitted, hogy létezhetnek. Amennyiben emberekkel dolgozol, és szeretnél igazán erőteljes változásokat elérni önmagadnál és másoknál, akkor a mesterképzést kár lenne kihagynod! A képzés végére nemzetközi szinten erős NLP tudással rendelkezel majd, amelyet szervesen beépíthetsz a mindennapi munkádba is.

 

 

Ugorjunk a képzés oldalára!

TOVÁBBI KÉRDÉSED MARADT? Keress rá a Képzési tudnivalókban vagy írj nekünk!
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 27.

terkep mellett