Könyvajánló – The Structure of Magic

Könyvajánló – The Structure of Magic

Richard Bandler és John Grinder: The Structure of Magic

Bevezető: Virginia Satir és Gregory Bateson

the structure of magic„Nehezemre esne megírni az ajánlót izgatottság, csodálat és felvillanyozott borzongás érzése nélkül, melyek áthatnak. Amit Richard Bandler és John Grinder tett, az annyi, hogy figyelték az időben zajló változási folyamatokat és azokat megtisztították a „hogyan”-tól. Úgy tűnik,

megvalósították a két ember közötti változást eredményező tranzakció megjósolható folyamatainak feltérképezését.

Ezek ismeretében lehetővé teszik a tudatosan alkalmazhatóságot és a változási munkához hasznos módszereket adnak a kezünkbe. Immáron a változási folyamatok ismerete figyelemre méltóan előrehaladott lett.” (Virginia Satir: A családterápia világhírű tanítója)

„Különös megtiszteltetés számomra, hogy ajánlót írhatok ehhez a könyvhöz, mivel Richard Bandler és John Grinder megírták azt, amit én a kollégáimmal 15 évvel ezelőtt terveztem. Grinder és Bandler szembesültek ugyanazokkal a problémákkal, melyekkel annakidején mi is és eredményül megszületett ez a kétkötetes könyvsorozat. Megvannak azok az eszközeik, melyek nekünk hiányoztak – vagy nem láttuk, hogyan használhatnánk azokat. Az első kötetben nyilvánvalóvá tették annak szintaxisát,

hogyan kerülik az emberek a változást, pontosan ennek feltérképezésével segítve őket abban, hogy változhassanak.”

(Gregory Bateson: A logikai szintek problémás helyzetek megoldására való alkalmazása a neves biológus és antropológus Gregory Bateson nevéhez fűződik)

„Richard Bandler és John Grinder a The Structure of Magic c. könyve gyönyörűségesen elbűvölő leegyszerűsítése a nyelv végtelen komplexitásának, melyet a klienseimnél alkalmazok. A könyv olvasása során rengeteg mindent tanultam azokról a dolgokról, melyeket magam is művelek anélkül, hogy tudnék róla.” (Milton Erickson: az orvosi hipnózis világhírű szakértője, pszichiáter, a rövid-terápia megalapítója)

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 27.

terkep mellett