Halogatás - Meetup

Halogatás - Meetup

Halogatás

Kutatások szerint az emberek 70%-a hajlamos a halogatásra. Mit is jelent ez? Azt, hogy közel háromnegyedünk hajlamos egy olyan viselkedésminta követésére, ami nem csak a munkavégzésünket és a magánéleti teendőink elvégzését hátráltatja, de szorongást is kelt bennünk, vagy akár a környezetünkben is. A jelentkezők számából úgy tűnik, nagyon sokan szeretnének változtatni ezen a viselkedésmintán, ugyanis több mint hatvan résztvevő jött el az első meetupunkra a MEMO – Mesterek és Módszertanok Házába.

Az esemény első felében Kovács Magdolna és Cikkely Tibor NLP trénerek feltárták a hallgatóság előtt a halogatás természetrajzát, így mindenki rácsodálkozhatott az elméjében lakozó Racionális Gondolkodóra, az Azonnali Öröm Majomra, majd az örömöknek véget vető Pánik Szörnye. Kisebb csoportokban feldolgoztunk a halogatás egyes típusait, és megtudtuk azt is, hogy bizonyos helyzetekben a halogatás lehet előnyös, származhat belőle pozitív hozadék is. És épp ez a kulcsa annak a technikának, amely során megtanultunk új viselkedésmintákat kialakítani, olyanokat, amelyek ugyanahhoz a haszonhoz juttatnak minket.

A meetup második felében részletesen feltérképeztük saját halogatásélményeinket és erőforrásélményeinket, és megtanultuk az NLP áttérképezés technikáját.

Az első meetup visszajelzései nagyon pozitívak voltak, sok résztvevő számolt be AHA-élményről a saját halogatásával és a megoldással kapcsolatban.

A témát folytatjuk, az elkövetkezendő meetupokon közelebbről is megismerkedünk a halogatás egyes típusaival és új technikákat sajátítunk el a legyőzésük érdekében. A meetupok a halogatás egy-egy területét részletesen járják körül, egymást kiegészítik, de nem épülnek egymásra, így régi és új résztvevőket is várunk!

Hamarosan indul őszi NLP Practitioner képzésünk is, amely komplex, átfogó ismeretet ad az NLP-ről. Infó a képzésről

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 27.

terkep mellett