New Code Oktatóközpont

Érzelmek hétvégéje

Érzelmek hétévégéje - 2016

erzelmek hetvegeje

Tényleg érzelmeink a ludasak?

Érzelmeink, amikor összhangban működnek velünk, hozzájárulnak boldogságunkhoz. Amikor kell, adnak egy kis andrenalin-löketet, ösztönöznek, felvillanyoznak és megihletnek. Amennyiben viszont „rosszul működnek”, magukkal hozzák a sírógörcsöket, a dühkitöréseket vagy éppen a kiégést. De vajon tényleg érzelmeink működnek rosszul vagy csak mi nem értjük igazi szerepüket, funkciójukat? Erről szólt a 2 napos Érzelmek hétvégéje programunk.

Érzelmeid valójában üzenetek, amelyekkel a tudatalattid próbál jelezni neked!

Kikkel voltunk együtt a 2 napban?

Feldmár András, a „pesszimista” szabadgondolkodó

A Kanadában élő magyar származású reformterapeutát a matematika területéről kalauzolta a pszichológia világába az élet. Feldmár András a mai magyar pszichológia egyik legmeghatározóbb szereplője. Közösségi vezető, aki többedmagával azon dolgozik, hogy a lélek és tudat sebeitől szenvedő emberek az orvos-beteg reláció kiszolgáltatottsága helyett élő, gyengéd, szeretetteli kapcsolatokból erőt merítve találhassanak vissza a hétköznapok boldogságába. Munkája során számos alternatív és tradicionális módszert, különféle kultúrák és vallások gyógyítóinak, papjainak és sámánjainak módszereit kipróbálta. Aktív terapeuta és interaktív előadó, aki nem riad vissza a provokatív és tabutémákat feszegető kérdésektől.

Előadása során arra kereste a választ, meddig mehetünk el, hogy jól érezzük magunkat. Mindent szabad és meddig szabad?

Laár András, a tréfás buddhista

Az ország Besenyő Pista bácsiját bizonyára senkinek sem kell bemutatni! Laár András zenész, humorista, költő és spirituális gondolkodó. A KFT együttes és a L’art pour l’art Társulat alapító és jelenlegi tagja. Mindemellett gyakorló buddhista, a Tan Kapuja Buddhista Egyház, valamint a Tan Kapuja Buddhista Főiskola alapító tagja. Szerteágazó hitrendszerében számos olyan módszert tartogat hallgatósága számára, amelyek hozzásegíthetnek a teljesebb és boldogabb élethez. Főbb eszközei a humor, a szeretet és a mantrikus zene.

Előadásának központi szereplője az önirónia és a humor. Megtudhattad, mennyire ismered tulajdon érzelmeidet, és van-e olyan, hogy „normális” érzelmek terén.

Pál Ferenc, a stand-upos pap

Pál Feri római katolikus pap és mentálhigiénés szakember ezrek figyelmét képes lekötni hétről-hétre. Legendás előadásain csodásan megfér egymás mellett a teológia, pszichológia, mentál higiénia, spiritualitás és társadalomtudományok rendszere. Képes bármilyen témát őszinte humorral és szeretettel elővenni. Tanításai mindennapos témákban nem mindennapi táplálékul szolgálnak hallgatóságának.

Előadásán az érzelmek éltetőiről és kísértéseiről hallottunk, majd ezen keresztül az érzelmi válságok hátteréről, valamint az azokból való kilábalás lehetőségeiről.

Kovács Magdolna, a vezetőket „rendszerező”

Kovács Magdi nemzetközi NLP tréner és vezető coach, 15 éves felsővezetői múlttal a háta mögött.  Jól strukturált, rendszerezett tudásának köszönhetően számtalan üzleti vezetőnek segített már sikeresebb céget építeni. Szakértője a kommunikációs kérdéseknek és a szervezetfejlesztésnek. Még az üzleti élet keménységében is képes jól használható és érthető eszközöket adni egyéni, illetve közösségi emberi problémákra.

Foglalkozásain személyes élményt gyűjthettünk a teremtő érzelmekről. Megtudtuk, van-e olyan, hogy hasznos félelem, és túlterheltség esetén valóban a stressz és az érzelmek kiirtása-e a jó megoldás.

Orosz Helga, a művész tréner

Orosz Helga neve számtalan színdarabból és filmszerepből ismerősen csenghet. Sokszínű, érzelemgazdag színművész, mentálhigiénés szakember, illetve tréner, aki az előadó-művészet módszereit is felhasználva segíti tanítványait. Filozófiája, hogy színészként aktívan megéli és feldolgozza belsőjében a dolgokat, majd hagyja, hogy egyszerűen kiáramoljanak belőle. Hiszi, hogy így tudnak igazán megjelenni kívül, és lesznek hatással másokra.

Foglalkozásain elmélyedtünk saját értékrendünk bugyraiban. Kiderült, hogy tényleg te alakítottad-e ki azt, mennyire álltál útjában a boldogságodnak, és rátaláltunk belül a megoldásra, ha segítségre van szükségünk egy nehezebb helyzetben.

 

Képek az érzelmek hétévégéjéről

 

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 27.

terkep mellett