New Code Oktatóközpont

Képzéseinkről

nov. 24

Céges Képzések

Sokakat foglalkoztat a sikeres vállalatok titka. Bár egyre többen ismerik fel a munkavállalók szerepét ebben, jellemzően mégsem szentelnek elég figyelmet alkalmazottaik egyéni fejlődésére. Pedig amikor felmerül a „maradjak vagy menjek” kérdés, 10-ből 7 munkavállaló döntését befolyásolja az, hogy vannak-e tréninglehetőségek a cégnél. Nálunk kifejezetten olyan képzéseket talál, amelyek a siker szempontjából kulcsfontosságú területekre összpontosítanak.
nov. 24

Generatív Coaching

Szeretné tudatosan, szabadon, saját alkotóerejét kihasználva vezetni életét, munkáját, cégét? A generatív coaching módszerével erre Ön is képessé válhat. Egy jó coach segít aktiválni erőforrásainkat, megérteni a bennünk lévő gátló tényezőket, és észrevenni az előttünk álló nagyszerű lehetőségeket, potenciális segítőeszközöket. Amennyiben ösztönző változásra vágyik, Önnek is ajánljuk vezetői, csoport vagy életvezetési coaching szolgáltatásunkat!

Rólunk

Évekig dolgoztunk vezető pozícióban különböző területeken. Arra lettünk figyelmesek, hogy hiába dolgozunk nagyszerűen képzett szakemberekkel, a cégek fejlődésének mintha más titka lenne. Tudtuk, hogy a kulcs a cég embereiben van, de nem értettük, mi a gond, hiszen ezek az emberek mind szakterületük kiválóságai voltak. Akkor jöttünk rá, hogy a specifikus szakértelem nem elegendő.

A cég sikeréhez az kell, hogy ezekben az emberekben más elengedhetetlen képességek is tökélyre fejlődhessenek. Ennek hatására kezdtünk el kifejezetten sikerorientált képzéseket tartani.

Tudj meg többet trénereinkről és oktatóközpontunkról is!

Bővebben

vezetoimult 120Vezetői múlt

Pontosan látjuk és értjük a cégvezetők problémáit, hiszen magunk is vezető beosztásban dolgoztunk évtizedeken át.

sokoldalu 120Sokoldalú tapasztalat

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk az alábbi területeken: FMCG, Építőipar, Energetika, IT, Mezőgazdaság, Szolgáltatóipar, Egészségügy, Oktatás, Civil szféra.

sokoldalu 120Átfogó képzési anyag

Céges és vállalati környezetre összeállított, gyakorlatorientált tréningeket tartunk. A képzési anyag több tudományterület ismereteit ötvözi és a legkorszerűbb ismereteket adja át.

Írhatunk Önnek?

A szavak fontosak, ezért nem fecséreljük őket. Bátran megadhatja e-mail címét, megígérjük, hogy csak időnként írunk Önnek, és kizárólag hasznos olvasmányokról, valamint hírekről.

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 27.

terkep mellett